Over BNK Music ]

Ondernemer en muzikant achter BNK Music is Benjamin Kuijpers. Na veel horeca & events heeft zijn passie voor entertainment de overhand gekregen. Alleen nog maar muziek. En daarmee is het combineren van ondernemerschap en muziek een fijne combinatie gebleken. Naast zijn eigen succesvolle acts is hij een veelgevraagd artiest voor sessiewerk & line-ups.

“Verwachtingen overtreffen met prettig contact en zijn muziek, dat typeert Benjamin.”

Werkwijze BNK Music ]

Als een aanvraag binnenkomt nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling. Direct een prijs krijg je nooit, want we willen eerst weten wat het plan is om een aanbod op maat te kunnen doen. Belangrijk is bijvoorbeeld hoe het zit met techniek, wat de speeltijden zijn, waar het precies is, etc.. Even bellen is dus vaak handig! Daarna werken we aan een mooi voorstel waarbij de plannen overzichtelijk op papier staan. Is het naar wens dan gaan we een handtekening zetten. Zo niet? Dan schaven we net zo lang aan het voorstel totdat we allemaal tevreden zijn. En kunnen wij je niet helpen aan fijne muziek dan verwijzen we je naar een geschikte collega!

Referenties ]

Dat ziet er allemaal leuk uit maar hoe weet ik nu of BNK Music precies is wat ik zoek?! Het leukste is natuurlijk een keer komen kijken. Bij een openbaar optreden geen punt. Mocht het nodig zijn vragen we een opdrachtgever of je daar even zou mogen langskomen. Soms geen punt! Verder vind je zoveel mogelijk fijn materiaal op de YouTube van BNK Music. Referenties van opdrachtgevers uit het verleden kan je vinden op de sites van de verschillende acts!

Team ]

Als je veel muziek maakt kun je een beetje kiezen met welke collega’s je werkt. Op die manier is er een fijn netwerk ontstaan van betrouwbare en talentvolle artiesten/technici. Deze mensen maken de sfeer samen met BNK en hier zijn weer de acts omheen gebouwd! In een offerte zie je altijd precies wie er naar locatie komt, wel zo persoonlijk.