Projecten ]

Een unieke combinatie tussen de sounds van een DJ en de funky tunes van de saxofoon. Het inspelen op de muziek en gebruiken van verschillende effecten zorgen voor ‘a new taste’ in muziek. Deze act verzorgt een set waarbij dansen vanzelf gaat en genieten onvermijdelijk is!

De basis van alle popmuziek is Jazz & Blues. Met dat uitgangspunt maakt Threesome Jazz werk van alle muziek die er toe doet. Geen standards zoals het hoort, maar speelse grooves en echte jazzy tunes. Met een bescheiden bezetting durft Threesome alle jazz aan.

Een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Joel Borelli heeft jarenlang gespeeld met de beste piano entertainers uit Europa en Amerika in de Scheveningse pianobar Crazy Piano’s. Joel brengt op zijn piano een brede mix aan muziek in verschillende formatie o.a. met Benjamin Kuijpers als zanger & saxofonist!


Akoestische covers in een eigen stijl is de beste omschrijving voor Match. Het duo is het recept voor een onvergetelijke avond. Bestaande uit Benjamin Kuijpers op zang/sax en naar keuze gitaar of toetsen is Match een gezellig duo dat zowel op de voor- als achtergrond kan musiceren. De doelstelling van uw gelegenheid is het uitgangspunt voor heerlijke muzikale omlijsting.